Onze gemeente heeft één kerkgebouw: de Dorpskerk. In dit artikel zijn adresgegevens en verdere details te lezen. Voor de kerkdiensten klik hier.

De Dorpskerk

dkintnw

Adres:
Nedereindseweg 1-3,
3438 AA Nieuwegein
Telefoon 030 - 604 2637.

De Dorpskerk is ingewijd op 29 maart 1820. De kerk is voor het laatst gerestaureerd in 2016 en bevat 300 plaatsen. Er zijn een geluidsinstallatie en een ringleiding aanwezig.

De Dorpskerk is via een overdekte sluis verbonden met het verenigingsgebouw 't Geinlicht. Dit gebouw bevat een grote en twee kleinere vergaderzalen.

Verhuur

De ruimten in de Dorpskerk en 't Geinlicht worden allereerst gebruikt voor het eigen kerkenwerk en kunnen daarnaast voor vergaderingen en ontmoetingen - overdag of 's avonds - worden gehuurd. Voor informatie over verhuur en het reserveren van ruimte kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of uitsluitend van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met Ineke Visscher: 030 - 6044476. Op de verhuur zijn algemene voorwaarwaarden van toepassing. Op de verhuur van 't Geinlicht zijn verder de door de gemeente Nieuwegein toegekende horeca vergunning en nadere verhuur toelichting van toepassing.