Naast deze website zijn er drie vaste uitgaven waarin de gemeente wordt geïnformeerd: het kerkblad Onderweg, de Weekinformatie en de Jaarlijkse Wegwijzer.

Kerkblad Onderweg

Informatie over de gemeente en over de komende kerkdiensten is te vinden in het kerkblad "Onderweg" dat maandelijks verschijnt. In de zomervakantie verschijnt het blad niet. Het blad wordt bij alle gemeenteleden thuisbezorgd. Wie van buiten de gemeente het blad (tegen vergoeding) wil ontvangen, kan dit bij de redactie aanvragen.
 

Weekinformatie

Informatie over actuele zaken in de gemeente en over activiteiten in de komende week zijn te vinden in de wekelijks verschijnende Weekinformatie. Deze informatie wordt voor de kerkdiensten uitgedeeld.

U kunt zich ook gratis abonneren op een digitale versie van de weekinformatie. Als u de weekinformatie per E-mail wilt ontvangen kunt u dat aangeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Berichten kunnen tot uiterlijk donderdag 17:00 uur voor de eerstvolgende zondag worden gezonden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wegwijzer

Eenmaal per jaar verschijnt de "Wegwijzer" met adresgegevens van (leden van) groepen die in de gemeente werkzaam zijn en met informatie over de gemeente. De boekjes worden verspreid met het blad "Onderweg" en zijn verder voor gemeenteleden verkrijgbaar in het kerkgebouw.

Website

Voor de inhoud van deze  website is de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verantwoordelijk. De technische kant wordt verzorgd door de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Taakgroep Publiciteit

De taakgroep Publiciteit coördineert en stimuleert de publicaties vanuit de gemeente. De taakgroep probeert daarbij te bevorderen dat de communicatie binnen de eigen gemeente en naar buiten toe zo goed mogelijk verloopt en dat de verschillende media zo goed mogelijk worden gebruikt.