Inge Hoek en Hester de Rivecourt Onze gemeente heeft twee predikanten, een fulltimer en een parttimer . Dat zijn respectievelijk ds. Inge Hoek (l) en ds. Hester de Rivecourt (r).

Hieronder leest u op welke dagen zij bereikbaar zijn. Zaterdag is voor allen een vrije dag, al zijn ds. Inge Hoek en ds. Hester de Rivecourt in bijzondere omstandigheden ook op die dag beschikbaar.

 

 

 

Ds. Inge Hoekds. Inge Hoek

Ds. Inge Hoek (Hof van Plettenburg 15, 3439 MW) werkt sinds 19 april 1998 in onze gemeente. Inge Hoek is predikant voor sectie 2, die de volgende wijken bevat: Galecop, Batau-Noord en Zuid (zonder de Wagendriften), Rijnenburg en het westelijk deel van Jutphaas-Wijkersloot (tussen de Sluyterslaan / Zwanenburgstraat en de AC Verhoefweg).
Zij werkt 100% en is bereikbaar van maandag t/m vrijdag op telefoonnummer 030–6042655, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

 

 

 

 

Ds. Hester de Rivecourt

Ds. Hester de Rivecourt (Rond het Fort 20, 3439 MK) werkt sinds 3 september 2006 in onze gemeente. Hester de Rivecourt is predikant voor sectie 1, die de volgende wijken bevat: Batau-Zuid (alleen de Wagendriften), Centrum, Doorslag, Merwestein en het oostelijk deel van Jutphaas-Wijkersloot (tussen de Sluyterslaan / Zwanenburgstraat en het water van de Herenstraat) en het oostelijk buitengebied.
Zij werkt 60% en is bereikbaar van maandag t/m woensdag op telefoonnummer 030-6022906, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De gemeente is dus verdeeld in twee secties, die in onderstaand plaatje in kleur zijn aangegeven.

In sectie 1 (groen) werkt ds. Hester de Rivecourt.
In sectie 2 (blauw) werkt ds. Inge Hoek.
 

Wijkindeling