Voor het meeleven met elkaar zijn predikanten, ouderlingen en vele pastorale bezoekers dagelijks actief.  Maar meeleven is een verantwoordelijkheid van de hele gemeente. Om de onderlinge betrokkenheid te stimuleren gebruiken we het meeleefbord en de meeleeflijn.

Het meeleefbord is een bord in de kerk waar we lief- en leedberichten op vermelden. Ook is er plaats voor de trouw- , jubilea, - geboorte, - en overlijdenskaarten die wij binnenkrijgen. Voor en na de kerkdienst staat er bij het meeleefbord een pastorale coördinator die toelichting kan geven bij de berichten op het bord. Het meeleefbord zal een ontmoetingsplek worden waar de pastorale coördinator mensen actief probeert te betrekken bij het meeleven met de op het bord genoemde mensen.

De meeleeflijn is een telefonisch pastoraal meldpunt waar alle gemeenteleden naar toe kunnen bellen met de vraag om meeleven met een ander of zichzelf. U kunt daar alle berichten doorgeven over ziekte, opname, zorgen en geboorte, en vragen om bezoek. U kunt er ook terecht als er iemand is overleden. De pastorale coördinator zal in overleg passende actie ondernemen. Het mobiele nummer 06 200 210 033 is bereikbaar tussen 09.00 en 21.00u. Daarnaast kunt u meldingen ook doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.