Wat is er te doen voor kinderen en jongeren? Hier vind u een overzicht van alle activiteiten.

Van kerkdiensten tot geloofsonderwijs, van ontmoeting tot jeugddiaconaat.

Nadat de reis naar Moldavië ook in 2022 niet door bleek te kunnen gaan, is gezocht naar een nieuwe bestemming: Misca in Roemenië.

MiscaVan 13-20 augustus gaat een groep jongeren met hun reisleiders voor een week aan zich inzetten bij een kleine kinderopvang voor Roma. Deze opvang is een project dat ondersteund wordt door de stichting Hoeliday (stichting hulp Oost- Europa), die deze vrijwilligersreis ook faciliteert. De jongeren gaan aan de slag met het organiseren en begeleiden van activiteiten voor de kinderen Daarnaast zullen ze werkzaamheden rondom de opvang verrichten, zoals schilderen.
De jongeren open met deze reis bij te dragen aan een leuke zomer voor de kinderen en zelf een ervaring rijker te worden. 

Bedankt voor alle interesse die iedereen toonde rond alle ontwikkelingen van onze reis, we zullen u op de hoogte houden van de voortgang!

Voor meer Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen met kinderen en jongeren geven we invulling aan het omzien naar de ander. Er zijn diverse acties voor en door jongeren, binnen en buiten de kerk. Heb jij een idee voor een actie, of een goed doel dat je zou willen ondersteunen, laat het ons weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Informatie bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tienerdienst

Op de eerste zondag van de maand is er tienerdienst. Voor iedereen vanaf de eerste klas van de middelbare school. Een dienst speciaal voor jou! Met eigen liederen, gesprekken, verwerkingen, bidden en chips.
In verband met de coronamaatregelen kan de tienerdienst online zijn. Op 3 april om 10:00 uur is de volgende dienst gepland.
Voor actuele info, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maartje en Remko

 

dichterbijdienstEen kerkdienst ‘door jongeren voor jongeren’. Twee keer per jaar bereiden jongeren van de talentenklas de kerkdienst op zondag voor. Dit zijn diensten met verrassende interacties en veel goede muziek door de Dichterbijband.
De eerst volgende Dichterbijdienst is op 19 december 2021

Voor kinderen van de basisschool leeftijd. De kinderdienst start elke zondagmorgen vanuit de kerkdienst. Samen met de leiding ga je naar de jeugdzolder in het Geinlicht en luister je naar het bijbelverhaal. Ook doe je leuke activiteiten. Voor het slotlied kom je weer terug in de kerkzaal. Vragen? Neem even contact op met Hinke Marijke Jellema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor kinderen van 0-4 jaar tijdens de kerkdiensten.

De eigen plek in het kerkblad voor de jeugd en jongeren.

Zie het artikel Jongeren bij Geloofsonderwijs.

Rock Solid: Snel, interessant en actief. Met steeds een ander thema word je elke keer verrast met fantastische spelen, discussie, de preek van de week en de uitsmijter. Rock Solid is er 1x per maand op de vrijdagvond, we starten rond 19.25 op de jeugdzolder in het Geinlicht. Vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom!

Komend seizoen hebben we weer nieuwe programma’s met nieuwe spellen, nieuwe verhalen, nieuwe uitdagingen en nieuwe uitsmijters. We hopen jullie allemaal weer te zien! Dit zijn de data en thema’s:
20 mei 2022
24 juni 2022
15 juli 2022

 Als je vragen hebt neem contact op met Caroline: 0657936217. Ook voor opgeven RS app groep

Deze avond is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van vijftien plus. De avonden zijn van 20:00 tot ongeveer 22:00 uur op de jeugdzolder van het Geinlicht. Via de app. groep krijg je meer informatie en kun je je aanmelden.

Info: Hanneke van der Wende, Mariët Dorenbos
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het jeugdwerk binnen onze gemeente wordt behartigd door de taakgroep JeugdWerkKoepel (JWK). In de JWK bedenken en organiseren we samen activiteiten voor en door jongeren. Hier vindt de coördinatie plaats en zijn de activiteitengroepen vertegenwoordigd.