Zowel in 't Geinlicht als in buurtcentrum De Boog worden maaltijden georganiseerd door vrijwilligers uit onze gemeente samen met vrijwilligers uit de Nicolaaskerk. In De Boog werken ook vrijwilligers van het buurtcentrum mee. De nadruk bij deze maaltijden ligt op het onderlinge contact, maar dat betekent niet dat de kwaliteit van het eten van ondergeschikt belang is. Tijdens de gesprekken krijgt u een goede maaltijd voorgezet. U dient zich wel tijdig aan te melden.


't Geinlicht

Drie keer per maand (op de tweede, de derde en de vierde dinsdag) is er een gezamenlijke maaltijd in 't Geinlicht.
Tijdens de maaltijden zijn er steeds twee koks en twee gastvrouwen aanwezig. Helaas moeten we vaak voor iedere maaltijd wel mensen teleurstellen, omdat het maximum aantal deelnemers bereikt is. Wel staan deze mensen dan bovenaan de lijst voor de volgende maaltijd. Aanmelden vooraf is dan ook beslist noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 12.00 uur op de vrijdag voorafgaande aan de maaltijd, bij een van de coördinatoren:

Toos Kemp        tel:6032498
Trudy te Winkel tel:6037437
Nel Kraaimaat     tel:6036339
Elly ter Haar       tel:6043090

Eetcafé De Boog

Elke eerste en derde zondag van de maand staan in buurtcentrum De Boog - Thorbeckepark 183 (Galecop) - om 17:30 uur de tafels gedekt. Tot 19:30 uur kunnen de gasten blijven napraten. Het is beslist nodig u aan te melden, dit kan tot uiterlijk 12.00 uur op de vrijdag voorafgaande aan de maaltijd, telefoon 030-6052229 (De Boog).