De afgelopen periode zijn de collectes op afstand zowel voor de Kerk als voor de Diaconie goed verlopen. We merken dat u ons goed weet te vinden. We zijn hier ook erg blij mee, want zo blijven we verbonden met onze kerk en medemens in nood. Wel hebben we gemerkt dat de administratie rondom de afhandeling van de collectes op afstand meer werk is dan het tellen van het geld in de collectezak. Gezien de huidige situatie rondom de Covid-19 maatregelen, verwachten we dat de collectes op afstand nog wel even zullen doorgaan en we willen dit iets aanpassen, zodat het administratief wat minder werk wordt.

  • Wij willen u vragen om als het mogelijk is de Givt app (via uw mobiele telefoon) te gebruiken voor de collecte. Deze manier van geven verloopt snel, veilig en is administratief eenvoudig. Op de website vindt u een instructie hoe u thuis digitaal kan collecteren via de Givt App.
  • Wilt u het geld toch overmaken dan kan dat vanaf 1 september naar de volgende rekening: NL89 RABO 0373 7254 85 t.n.v. PGNN inzake collecte administratie.
    In de omschrijving kunt u aangeven welk bedrag voor de eerste collecte bestemd is, en welk bedrag voor de tweede collecte. Als u geen omschrijving geeft dan zal het bedrag gelijkelijk verdeeld worden over beide collectes.