Sinds een aantal weken kunt u niet alleen de kerkdienst met geluid volgen via Kerkomroep, maar ook met beeld. Helaas biedt Kerkomroep ons niet voldoende capaciteit om met veel gemeenteleden tegelijkertijd, zonder storingen, de kerkdienst in beeld te kunnen volgen. Afgelopen weken zijn we bezig geweest met het opzetten van een extra platform waarop de kerkdiensten live kunnen worden meegekeken.

 

We blijven Kerkomroep gebruiken. Maar er is vanaf nu nog een mogelijkheid om de dienst in geluid en beeld te volgen. Ga daarvoor naar www.pgnn.nl/kerktv. U vindt de link ook op de home pagina van onze website. Als u een dienst terug wilt kijken, kunt u dit nog steeds doen op Kerkomroep of via de website.

Voor alle vragen en opmerkingen over de nieuwe live uitzending kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gebruikt u kerkomroep? Dan blijft het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..