Zondag 15 maart is de eerste keer dat er massaal verbinding werd gezocht met kerkomroep.nl. Veel mensen is dat niet gelukt. Uit de eerste ervaringen zijn er een tweetal tips te destilleren:

1) wacht niet tot 09:55 uur maar maak wat vroeger een verbinding. De koster zal de zender eerder aan zetten; rond 09:30 uur.

2) Ga gelijk naar de PGNN pagina van kerkomroep.nl via de link kerkomroep. Hiermee vermijdt u de verstopping bij de 'voordeur' van de kerkomroep site.

Kerkomroep.nl zelf geeft als tip om de Kerkomroep app (uit App Store of Google Play Store) te gebruiken. Onze aanvulling is om voor zondag de app te installeren, te starten, onze kerk te zoeken en deze onder 'Mijn Kerken' toe te voegen. Dan mijd u de drukte van het zoeken rond aanvang van de dienst en kunt u zondag gelijk via 'Mijn Kerken' naar onze kerk.
Een andere tip is om achteraf op een rustig moment de dienst te beluisteren.

We zijn razend geinteresseerd naar uw ervaringen met het luisteren naar de kerkdienst van de zondag. Wilt u ons dit vertellen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vertel:

  • uw naam en telefoonnummer (voor eventuele vragen aan u)
  • de datum van de dienst 
  • hoe laat heeft u verbinding gemaakt met de kerk? Ging dat wel, moeiljk, niet?
  • welk apparaat heeft u gebruikt? Apple (ipad, gsm, MacBook), PC/Laptop (met Windows, Linux  of ..), tablet/gsm met Android, Chromebook; 
  • hoe probeerde u bij de dienst te komen: via de kerkomroep app of via kerkomrroep.nl 
  • heeft u de dienst ononderbroken kunnen luisteren of is de verbinding tussendoor verbroken. In het laatste geval: hoe laat ongeveer na aanvang van de dienst? lukte het om weer contact te krijgen?   

Bovenstaande vragen zijn bedoeld als geheugensteuntje. Voel u vooral vrij om uw ervaringen te delen met ons. 

Bijvoorbaat dank voor uw moeite. Namens kerktelefoon(pgnn.nl), Frank Bothoff