De eerste Kerstlichtjestocht van Nieuwegein-Noord op 24 december, 18.00-20.00u. Help je mee?
Er is een prachtig plan: Het is kerstavond. Sfeervolle verlichting fakkels. Herders rondom een vuurton. In verschillende scenes op mooie plekken in Jutphaas wordt het kerstverhaal verteld. Over een met kaarsjes verlicht pad lopen er langs. Niet alleen mensen uit de kerk, nee, iedereen is welkom.

Engelenstemmen: een koortje zingt. Rondom de kerk is nog meer kerstmuziek: koperblazers. Een strijkje. Hete chocolademelk, glühwein, kerstbrood. En natuurlijk een levende kerststal. Ja, het plan is er, met draaiboek en al.  Vrijwilligers zijn er ook, maar nog niet genoeg om het door te kunnen laten gaan. Want we willen er echt iets moois van maken voor heel Nieuwegein. Iets waarvan de mensen zeggen: “Ja, daar moet je naar toe, een prachtige belevenis voor jong en oud en een mooie manier om weer eens te horen waar kerst over gaat.”
 Doe je mee met deze unieke kans om ‘Kerk naar buiten’ te zijn? Hieronder wie we zoeken. Er zit vast wel iets voor je bij!
 
-    Coördinator verlichting en sfeer
-    Muzikanten: koperblazers, strijkers, midwinterhoorn, hobo, klarinet…
-    Zangers, koortje
-    Coördinator van de acteurs
-    Acteurs
-    Een vader en een moeder met een baby
-    Schapen, een ezel, os
-    Iemand die een levende kerststal kan organiseren
-    Mensen die kleding kunnen maken
-    Coördinator catering
-    Iemand die de financieën bijhoudt
-    Regelaar van veiligheid en logistiek
Stuur vandaag nog een mailtje of bel met Hester voor opgave of informatie:
Tel: 030-6022906. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.