Het is vast herkenbaar. Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat eten we vanavond? De biologische boontjes uit Egypte of de “gewone” boontjes uit Nederland? Een hamburger, een sojaburger of toch vis? De workshop “God in de supermarkt” verkent de keuzes die we maken, helpt argumenten te begrijpen en verbindt deze met een helder ethisch kader. 
De workshops worden gegeven door Arjan Schoonhoven en Alfred Stomp op 20 februari van 19.45-tot 21:45 in ’tGeinlicht. Aanmelden voor 13 februari: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; 06-24768380.  


Vanaf hun studententijd zijn zij geraakt door het onrecht en de pijn van medemens, natuur en dier. Zij denken dat zij met “God in de supermarkt” op praktische wijze een bijdrage kunnen leveren aan een betere wereld. Zij laten zich inspireren door hoe Jezus omging met de arme en de behoeftige. Op zondag 17 februari 2019 zullen we tijdens de kerkdienst aandacht aan dit onderwerp besteden. Als vervolg hierop is er een workshop op woensdag 20 februari 2019 waarin nader op het onderwerp wordt in gegaan en waar door middel van interactie en verschillende werkvormen bij de deelnemers een denkproces op gang wordt gebracht. Het belooft een inspirerende avond te worden, die we van harte bij u aanbevelen. Misschien wilt u zich vast meer in het onderwerp verdiepen? www.godindesupermarkt.nl of via Facebook:SuperWaar.