Schrijf stapsgewijs je eigen kersttekst. Vier weken lang bezinnen we ons op allerlei manieren op het kerstevangelie o.l.v. ds. Inge Hoek en ds. Hester de Rivecourt. Bijbelstudie, gesprek met elkaar, kunst, muziek, gedichten. Er is genoeg moois te vinden over het kerstverhaal. Maar wat raakt je nou bijzonder? Hoe zou je daar woorden aan kunnen geven? Met wie zou je die willen delen en in welke vorm?
Op 26 november, 4 (di), 10 en 17 december van 20.00–21.30 uur in ’t Geinlicht. Informatie of opgeven bij ds. Inge Hoek: 030-6022906, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - ds. Hester de Rivecourt: 030-6022906,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De deelnemers van de Adventsbijeenkomsten krijgen een schriftje waarin ze aantekeningen kunnen maken van indrukken en inspiratiebronnen. En met die verzameling kan ieder een tekst schrijven: tafelrede, een kerstverhaal, een preek of gebed, een gedicht of gelukwens. een bijzondere eigen vertolking over de betekenis van kerst voor u.